Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 10 november 2017

Nederlandse tour voor Schotse singer-songwriter Daniel Docherty

Nederlandse tour voor Schotse singer-songwriter Daniel Docherty
Als straatmuzikant begon hij met optreden. Daniel Docherty schreef zijn liedjes gebaseerd op wat hij meemaakte maar al gauw vond hij zijn weg naar het podium.
Read more

Skepta naar Les Ardentes 2018
Zojuist heeft festivalorganisatie van Les Ardentes een nieuwe naam bevestigd voor de aankomende editie. Het gaat om niemand minder dan Skepta. De Britse rapper brak afgelopen zomer nog op Lowlands de Bravo-tent af.
Read more

Grizzly Bear, LCD Soundsystem en MØ naar Heartland Festival 2018
In Denemarken strijkt in de zomer van volgend jaar in de omgeving van Egeskov Castle het Heartland Festival neer. Zojuist zijn de eerste artiesten aangekondigd: Grizzly Bear, LCD Soundsystem (foto), CV Jǿrgenson, The The en MØ kunnen op de eerste posters worden gezet.
Read more

Poppodium Volt strijdt voor behoud diversiteit in popcultuur en zelfstandigheid
In Sittard-Geleen zijn er plannen om Poppodium Volt onder te brengen bij cultuurbedrijf De Domijnen die een groot deel van de culturele sector in het gebied voor zijn rekening gaat nemen.
Read more

Winnen: 2x2 kaarten voor Made In Belgium (met o.a. Millionaire)
Amai! Made In Belgium is op 18 november terug in Gebouw-T. Deze keer staan er weer Belgische pareltjes op het programma. De comeback van Millionaire wordt er gevierd en ook Compact Disk Dummies, Mad About Mountains, Bert Dockx, Barely Autumn, Tin Fingers en Tout Va Bien zijn van de partij.
Read more

Deze week in de voorverkoop: o.a. Scorpions, Le Guess Who?, Racoon en Saxon
Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan.
Read more

Shakira moet Ziggo Dome- en Sportpaleis- concerten uitstellen vanwege stemproblemen
Op doktersadvies mag Shakira even niet zingen. Ze kampt namelijk met stemproblemen. De aankomende concerten in Frankrijk en de Benelux worden uitgesteld waaronder de shows in Sportpaleis (Antwerpen) van 12 november en in Ziggo Dome (Amsterdam) van 14 november.
Read more

Guns N' Roses naar Graspop Metal Meeting, Download festivals en het Goffertpark
Fans van Guns N' Roses kunnen zich weer verheugen op een flink aantal shows van de band. Vandaag wordt namelijk bekend dat de band onder leiding van Axl Rose en Slash 13 nieuwe Europese shows doet.
Read more