Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 10 november 2017

Nieuws Hermitage Amsterdam | Winactie tickets | Bezoekersrecord sinds 2010 | Museumnacht 2017 | Meer Hollandse Meesters

Amsterdam, 10 november 2017
Tot en met 27 mei 2018
Al 50.000 bezoekers in openingsmaand!
Bezoekersrecord sinds 2010
De tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage heeft in de openingsmaand maar liefst 50.000 bezoekers mogen verwelkomen. Sinds 2010 is dat niet meer voorgekomen in de Hermitage! Komt u de meesterwerken ook bekijken? Met een online ticket hoeft u niet in de rij voor de kassa en kunt u snel de tentoonstelling in.

En met een Hermitage all-in ticket heeft u voordelig toegang tot drie prachtige tentoonstellingen: Hollandse Meesters uit de Hermitage, Portrait Gallery of the Golden Age en Nieuwe Meesters. Bekijk de trailer van de drie tentoonstellingen.
Winactie
Win 2 tickets voor Hollandse Meesters uit de Hermitage
Hoe? Stuur een foto van uw eigen creatieve Hollandse Meester (dat mag een tekening zijn, een borduursel of een knutselwerk) naar fotowedstrijd@hermitage.nl. Begin december maken wij de winnaar bekend via fotowedstrijd@hermitage.nl.
Meer Hollandse Meesters: Portrait Gallery of the Golden Age
Kijk ons nou!
30 groepsportretten uit de 17e eeuw afkomstig uit de collecties van het Amsterdam Museum en het Rijksmuseum
Meer Hollandse Meesters: Nieuwe Meesters
Ontdek de Hollandse Meesters van nu
In de tentoonstelling Nieuwe Meesters laat het Outsider Art Museum ruim 70 werken zien van 30 hedendaagse, getalenteerde Outsider-kunstenaars. In een serie intieme, indringende portretten komt fotograaf Sander Troelstra heel dicht bij hun fascinerende wereld.
Foto Evert Elzinga
Vermijd de rij!
Koop uw tickets online
Tickets met timeslots voor Hollandse Meesters kunt u online aanschaffen. Met een online ticket hoeft u niet in de rij te staan voor de kassa. Ook voor de Museumkaarthouders en onze Vrienden zijn er online tickets te bestellen. U krijgt na uw bestelling per mail uw ticket(s) als e-ticket(s) toegestuurd. U kunt ze uitprinten of op een smartphone of tablet tonen bij de ingang van de tentoonstelling. Zo kunt u op het aangegeven tijdstip direct de tentoonstelling in. Zonder rij, zelfs zonder kassa.
Cursussen, familieatelier en workshops Hollandse Meesters
Ga zelf aan de slag in onze ateliers!
Ontdek uw eigen kunstenaarstalent en geef u op voor een workshop en/of cursus Hollandse Meesters uit de Hermitage. Volg een creatieve cursus, een familieatelier, een modelworkshop Flora van Rembrandt, een workshop Stilleven of een workshop Portret naar Rembrandt en laat je inspireren door de tentoonstelling.
Op zoek naar een leuk en origineel Sinterklaas cadeau?
Geef een Vriendschap cadeau
Wist u dat u ook een Vriendschap cadeau kunt doen? Het perfecte cadeau voor Sinterklaas! Als Vriend van de Hermitage kunt u gratis naar binnen, zo vaak u wilt, en bent u welkom op de Vriendendag die wordt georganiseerd voor elke nieuwe tentoonstelling. Naast vele andere voordelen. U kunt al een Vriendschap cadeau geven vanaf 50 euro per jaar. Ook aan uzelf natuurlijk!
Fotografie Museumnacht Hermitage Amsterdam door Amy Galbraith
Museumnacht 2017
Afgelopen zaterdag, 4 november, deed de Hermitage Amsterdam mee met de Museumnacht 2017. Met interessante rondleidingen, muziek en lekkere drankjes en hapjes in ons café-restaurant, 17de-eeuwse-woordenbingo, kronen maken in de kerkzaal, sjoelen, DJ Isis en natuurlijk onze Hollandse Meesters-tentoonstellingen was het een gezellige drukte.

Heeft u meegedaan aan de 17de-eeuwse-woordenbingo tijdens de Museumnacht en vraagt u zich nog steeds af wat sommige woorden betekenen? Deze zijn hier nog eens rustig te bekijken. Ook aardig om te lezen als u er niet bij was natuurlijk.

Tot slot nog een tip: De cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture hebben een vlog gemaakt over de Museumnacht. Onder andere met een bezoek aan de Hermitage Amsterdam.

 
Volg ons:


This email was sent to versvandedrukpers@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hermitage Amsterdam · Postbus 11675 · Amsterdam, Nh 1001 GR · Netherlands