Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 9 november 2017

Nieuwsbrief Openluchtmuseum

Nederlands Openlucht museum

Bekijk deze email online
Meet & Greet met dylan Haegens
Videomaker Dylan Haegens zit geen moment stil: met ruim 1.2 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal, eigen evenementen voor zijn fans én een uitgebreide webshop met talloze merchandise artikelen leeft hij echt in het 'nu'. Maar wist je dat hij ook een groot fan is van de Nederlandse geschiedenis? Jij, of je kinderen, kunnen het hem zelf vragen.

Ontmoet Dylan op 19 november aanstaande in het Nederlands Openluchtmuseum. Van 13.30 uur tot 14.30 uur is hij in Boerderij Beerta. Dat wordt een historische ontmoeting, dus zorg dat jij er op tijd bij bent. 

Bestel tickets met korting

Dylan haegens in het openluchtmuseum

 

Ontmoet sinterklaas
Binnenkort komt de Goedheiligman weer naar Nederland en uiteraard rijdt hij ook dit jaar het Openluchtmuseum niet voorbij. Kinderen t/m 7 jaar gaan samen met historisch figuur Kaatje op een leerzame en speelse wijze op zoek naar Sinterklaas. De grote vraag is natuurlijk: zullen ze Sinterklaas vinden?
Lees meer
Openluchtmuseum Winnaar dagjeweg.nl award
Het Nederlands Openluchtmuseum is de winnaar van de DagjeWeg.nl Award. Ze mogen zich nu hét leukste dagje weg van Nederland noemen. En dat is natuurlijk een hele eer. 
Lees meer
Deze mail is verstuurd naar:
versvandedrukpers@gmail.com. Pas je interesses aan.
Mail voor vragen naar:
info@openluchtmuseum.nl
Geen e-mails meer ontvangen?
Schrijf je hier uit.
Facebook Deel deze mail
Volg ons
Website Website
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Youtube Youtube
Linkedin Linkedin
Pinterest Pinterest
Copyright 2017 Nederlands Openluchtmuseum, all rights reserved