Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 9 november 2017

Nieuwsbrief Openluchtmuseum

Nederlands Openlucht museum

Bekijk deze email online
Meet & greet met DYlan Haegens
Jouw leerlingen kunnen zijn video’s waarschijnlijk wel dromen, want videomaker Dylan Haegens is ongekend populair. Hij heeft ruim 1.2 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal. Wist je trouwens dat hij ook een groot fan is van de Nederlandse geschiedenis? 

En op 19 november aanstaande kunnen fans hem ontmoeten in het Nederlands Openluchtmuseum. Van 13.30 uur tot 14.30 uur is hij in Boerderij Beerta. Dat wordt een historische ontmoeting, dus zorg dat jouw leerlingen hiervan op de hoogte zijn.
lees hier meer 
Dylan Haegens in het openlucht museum

 

Winterseizoen: ijskoude gezelligheid
Hoewel het Openluchtmuseum (dit jaar voor het eerst) óók in november geopend is, zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen op het winterseizoen. Vanaf 9 december aanstaande wordt het Openluchtmuseum weer omgedoopt tot een sfeervol Winter Wonderland. Kom samen met jouw leerlingen rondjes zwieren op de ijsbaan, kijken bij de olieslager en de smid en bestrijd de kou natuurlijk met heerlijke, warme chocolademelk met slagroom.
Bekijk hier onze activiteiten  
Openluchtmuseum aanwezig op cultuurdag
Op donderdag 16 november is het Openluchtmuseum aanwezig op de cultuurdag 2017. Van 12:15 tot 13:15 vindt u ons tijdens de 'lunch met markt en diverse activiteiten'. De cultuurdag is speciaal voor CKV-, kunstvak- en geschiedenisdocenten in het voortgezet onderwijs én voor medewerkers educatie van culturele instellingen die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen. 
Lees hier meer over de dag
Deze mail is verstuurd naar:
versvandedrukpers@gmail.com. Pas je interesses aan.
Mail voor vragen naar:
info@openluchtmuseum.nl
Geen e-mails meer ontvangen?
Schrijf je hier uit.
Facebook Deel deze mail
Volg ons
Website Website
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Youtube Youtube
Linkedin Linkedin
Pinterest Pinterest
Copyright 2017 Nederlands Openluchtmuseum, all rights reserved