Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 9 november 2017

Nieuwsbrief Openluchtmuseum

Nederlands Openlucht museum

Bekijk deze email online

Leerlingen op zoek naar sinterklaas
Binnenkort komt de Goedheiligman weer naar Nederland en uiteraard rijdt hij ook dit jaar het Openluchtmuseum niet voorbij! Leerlingen uit groep 1 t/m 4 kunnen tussen 20 november en 5 december aanstaande meedoen aan een feestelijk programma, waarbij zij in het museumpark op een leerzame doch speelse wijze op zoek gaan naar Sinterklaas. Zullen ze hem vinden?
Bekijk arrangement hier
MEET & GREET MET dylan haegens
Jouw leerlingen kunnen zijn video’s waarschijnlijk wel dromen, want videomaker Dylan Haegens is ongekend populair. En nu hebben ze dé kans om hem te ontmoeten. Op 19 november aanstaande is hij namelijk te gast in het Nederlands Openluchtmuseum. Van 13.30 uur tot 14.30 uur is hij in Boerderij Beerta. Dat wordt een historische ontmoeting
Lees meer
Elfstedentocht
Terwijl Nederland zich iedere winter weer afvraagt of de ‘Tocht der Tochten’ éindelijk weer eens doorgaat, is er in de maanden december en januari in het Openluchtmuseum geen twijfel mogelijk. Onze Elfstedentocht giet altyd oan! Leerlingen van groep 3 t/m 8 gaan op pad met een stempelkaart, welke gevuld wordt door het voldoen van vermakelijke vragen en opdrachten: van brood bakken op het Kindererf tot schaatsen op de ijsbaan. Haalt iedereen het ‘elfstedenkruisje’?
Lees meer over dit bbbbbriljante arrangement
Dylan Haegens in het openluchtmuseum

 

Deze mail is verstuurd naar:
versvandedrukpers@gmail.com. Pas je interesses aan.
Mail voor vragen naar:
info@openluchtmuseum.nl
Geen e-mails meer ontvangen?
Schrijf je hier uit.
Facebook Deel deze mail
Volg ons
Website Website
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Youtube Youtube
Linkedin Linkedin
Pinterest Pinterest
Copyright 2017 Nederlands Openluchtmuseum, all rights reserved