Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 14 november 2017

Pracht en praal, intrige en spanning. Scala, één brok barok

Scala

Het spannende vervolg op baroksensatie Pearl
1 december 2017 t/m 25 april 2018

Het maken van een grote voorstelling als Scala is een ingewikkeld en tijdrovend proces. Na veel research en voorbereiding begint in de studio een zoektocht naar iets dat nog niet bestaat. Hoe begin je, hoe bouw je een voorstelling op, hoe krijg je de juiste sfeer, beweging en spanning? De komende weken neemt Ed Wubbe je mee in het boeiende creatieproces.
 

Nog drie weken...

Nog drie weken, dan moet het af zijn. Op 1 december gaat het doek open voor de eerste try-out in Roosendaal. Op 7 december gaat Scala in première in Theater Rotterdam.

Wacht niet te lang

De eerste 12.500 kaarten voor Scala zijn inmiddels verkocht en de eerste voorstellingen gaan al richting 'laatste kaarten'. Wacht daarom niet te lang met het kopen van kaarten voor Scala. Voor je het weet ben je te laat!
 
Bekijk de actuele speellijst van Scala

Een nieuwe foto voor Scala

Scala is pracht en praal, decadentie, maar ook intrige en spanning. Dit willen we terug laten komen in de foto die we gebruiken in de Scala campagne. En wie kan dat nou beter vertolken dan de iconische Bonnie Doets. Binnenkort delen we het eindresultaat maar we lichten nu alvast een tipje van de sluier op.
 
Bekijk de actuele speellijst van Scala

Wat hebben Jan Kooijman, Richard Groenendijk &
Herman van Veen met elkaar gemeen?


Ze hebben allen een groot hart voor het jonge danstalent van Scapino Ballet Rotterdam en leveren een bijdrage aan ons benefiet. Op 6 december krijg je, nog voor de première, Scala te zien, live begeleid door barokensemble Combattimento. Je maakt ook kennis met onze jonge talenten en o.a. Ahmed Aboutaleb, Richard Groenendijk en Herman van Veen spreken u toe in videoboodschappen. De prestatie van de avond is in handen van acteur/tv presentator én ex-scapinodanser Jan Kooijman..

Met de opbrengst van dit benefiet hoopt Scapino voor seizoen 2017/2018 een Young Talent aan te nemen en hem of haar nog meer tijd en begeleiding te bieden om door te stromen naar de top van de Nederlandse dans.

6 december
Benefiet 'Geef talent de tijd'
Theater Rotterdam (Schouwburg)
Aanvang: 20.15 uur
Kaarten vanaf € 40,-
 
Lees hier meer over het benefiet op 6 december
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2017 Scapino Ballet Rotterdam, All rights reserved.
U heeft aangegeven de nieuwsbrief van Scapino Ballet Rotterdam te willen ontvangen

onze adresgegevens:
Scapino Ballet Rotterdam
Eendrachtsstraat 8
Rotterdam, Zuid Holland 3012 XL
Netherlands

Add us to your address book


voorkeuren aanpassen of uitschrijven:
U kunt hier uw voorkeuren aanpassen or zich uitschrijven van deze mailinglijst.