Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 9 november 2017

prog-rockband Camel komt met Europese tour voor maar liefst zes concerten naar Nederland

prog-rockband Camel komt met Europese tour voor maar liefst zes concerten naar Nederland
De Britse prog-rockband Camel bestaat al sinds 1972 en heeft tot 2002 al meer dan 15 albums uitgebracht. Geïnspireerd door bands als Genesis en Santana werd in 1971 Camel opgericht en brak in 1974 definitief door met het album Mirage.
Read more

André Rieu geeft wederom extra concert op het Vrijthof in Maastricht
Orkestleider en violist André Rieu staat in juli (6, 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21 en 22 juli) al negen keer op het Vrijthof in Maastricht (inclusief extra concerten) en alsof dat nog niet genoeg is komt er nu ook nog een tiende concert bij.
Read more

Soulwax samen met special guests Joe Goddard en 2manydjs naar Lotto Arena
De Belgische band Soulwax komt met de laatste show van dit kalenderjaar naar de Lotto Arena op 22 december toe. Om dit groots te vieren neemt Soulwax ook special guests Joe Goddard en 2manydjs mee.
Read more

Marilyn Manson naar Download Festival Paris 2018
De Amerikaanse shockrocker Marilyn Manson is zojuist bevestigd als derde headliner van de Franse editie van het Download Festival. Vorig jaar werd Engelse festival voor het eerst uitgebreid naar Frankrijk.
Read more

Mud Morganfield (Muddy Waters Jr.) naar Paradiso en Grenswerk
De oudste zoon van de Blues-legende Muddy Waters komt naar Nederland. In de internationale bluesscene had Larry "Mud" Morganfield heel wat te beweijzen met zo'n beroemde vader.
Read more

Young Gun Silver Fox naar de Melkweg en Mezz
Het Engels-Amerikaanse duo Young Gun Silver Fox komt in 2018 terug naar Nederland voor twee optredens. Op 21 maart staan de mannen op het podium van de Mezz in Breda en een dagje later, op 22 maart, strijken ze neer in de Amsterdamse Melkweg.
Read more

Datum Le Guess Who? 2018 al bekend
Vandaag gaat Le Guess Who? 2017 van start. Op het Utrechtse ontdekkingsfestival spelen dit jaar onder andere Perfume Genius, Thurston More Group, Sevdaliza, James Holden en Mario Batkovic.
Read more

Accordeon-virtuoos Mario Batkovic naar Doornroosje
Deze week speelt Mario Batkovic nog op het ontdekkingsfestival Le Guess Who? in Utrecht maar voor 2018 is hij ook al gestrikt voor een show in Nijmegen.
Read more