Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 6 november 2017

The Sound of Revolution terug in 2018 met o.a. No Turning Back, GBH en Mushmouth

The Sound of Revolution terug in 2018 met o.a. No Turning Back, GBH en Mushmouth
Afgelopen zaterdag vond in het Klokgebouw te Eindhoven de uitverkochte tweede editie plaats van hardcore/punk festival The Sound of Revolution plaats. Fans van deze hardere muziekstijlen kunnen hun agenda pakken, want op het festival werd de volgende editie van the Sound of Revolution al aangekondigd.
Read more

Ozzy Osbourne eerste headliner Graspop Metal Meeting
De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft vandaag de eerste headliner bekendgemaakt. Niemand minder dan Ozzy Osbourne komt in juni naar het grootste metalfestival van de België! Met zijn 'Farewell World Tour' komt Ozzy op 24 juni langs de weide van Graspop. Zo n
Read more

Racoon neemt afscheid van bassist met drie kleinschalige shows
Bassist Stefan de Kroon verlaat Racoon. Dit werd vanochtend bekend gemaakt bij GIEL op Radio Veronica. De Zeeuwse band viert zijn afscheid met extra shows in Goes, Enschede en Bergen Op Zoom.
Read more

De Helling en Melkweg voor Marmozets
De Britse familieband Marmozets begon in 2014 en bestaat uit twee families, twee broers (gitaar en bas) en van de andere familie ook nog twee broers en een zus (gitaar, drums en zang).
Read more

Datum 2018 editie Crossing Border bekend gemaakt
Afgelopen weekend (2 - 4 november) vond de 25e editie van Crossing Border plaats in de Haagse binnenstad. Op het festival stonden onder meer Nick Mulvey, Tamino, Spoon, Pink Oculus, Melanie de Biasio, Tank and The Bangas, Coely, Tom Misch, Baloji en Orchestra Baobab.
Read more

Winnen: 2x2 kaarten voor BØRNS en Sam Fender in Q-factory
Op 16 november komt BØRNS ofwel creatieve duizendpoot Garrett Borns naar de Q-factory. Twee jaar geleden was hij hier ook al te zien en gaf . Geen wonder dat Q-factory de maker van hits 10.0
Read more

Damien Jurado voor vijftal shows naar de BeNeLux
Afgelopen maand moest de Amerikaanse singer-songwriter Damien Jurado om persoonlijke redenen zijn An Acoustic Journey Through Maraqopa helaas afzeggen.
Read more

Indieband Alvvays naar Paradiso Noord en Doornroosje
De Canadese indieband Alvvays is o.a. door gitaarpop uit de jaren '60 geïnspireerd. Alvvays heeft al op festivals als Glastonbury, Coachella en SXSW gestaan en heeft onder meer samen met Peter, Bjorn and John getourd.
Read more