Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 13 november 2017

The Streets terug naar Nederland voor show in Melkweg

The Streets terug naar Nederland voor show in Melkweg
The Streets zijn terug! De groep onder leiding van Mike Skinner komt op donderdag 12 april naar de Melkweg voor een concert. De show is onderdeel van drie Europese shows die de groep doet.
Read more

Greta van Fleet naar Doornroosje en Melkweg
De Amerikaanse rockband Greta van Fleet komt in maart naar Nederland voor shows in Amsterdam en Nijmegen. Op dinsdag 20 maart staat de act in Doornroosje om daarna, op 21 maart, neer te strijken in de Melkweg.
Read more

Ziggo Dome ontvangt Jeff Lynne's ELO
Op donderdag 27 september geeft Jeff Lynne's ELO een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van de Europese tournee die volgend jaar van start gaat.
Read more

TivoliVredenburg en Bitterzoet voor Aquilo
Het Engelse duo Aquilo komt naar Nederland voor shows in Amsterdam en Utrecht. Op maandag 12 maart staat de act in Bitterzoet om daarna, op zondag 25 maart, neer te strijken in Utrecht voor een concert in TivoliVredenburg.
Read more

Jörgen Raymann, Karin Bloemen en Tineke Schouten tweemaal voor goede doel naar Afas Live
Jörgen Raymann, Karin Bloemen en Tineke Schouten geven in samenwerking met het Vumc Alzheimercentrum en Alzheimer Nederland twee avondvullende shows in de Afas Live in Amsterdam.
Read more

VVD tegen subsidie voor popmuziek
Als het aan VVD-Kamerlid Arno Rutte ligt komt er geen subsidie voor bands en popmusici als ze zelf niet het hoofd boven water kunnen houden. In dat geval zouden artiesten niet populair genoeg zijn, terwijl popmuziek breed gedragen hoort te worden door het publiek aldus Arno Rutte.
Read more

Pale Waves in februari terug naar Amsterdam
Gothy indiepopband Pale Waves stond twee weken geleden nog in een uitverkocht Sugarfactory. Dat is zo goed bevallen dat de band gelijk weer is teruggevraagd.
Read more

Festival Back 2 the 90's strikt Gigi D'Agostino
De Italiaanse '90s dj Gigi D'Agostino komt naar Nederland. Het festival Back 2 the 90's heeft de dj weten te strikken voor de 6e editie. De organisatie van het festival laat weten de dj al eerder naar Tilburg te willen halen maar de agenda het niet toeliet.
Read more