Film- en muziekreleases, rechtstreeks uit de studio's. Leesverhalen direct van de boekenplank. Festivals en exposities. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 15 november 2017

Winnen: 3x2 kaarten voor ALB in Paradiso

Winnen: 3x2 kaarten voor ALB in Paradiso
Met edgy electropop, voetjes van de vloerdance en cocktaildeuntjes heeft het Franse duo ALB weer een nieuwe plaat gemaakt. Op het album 'Deux' komen de invloeden van Air, Phoenix en Etienne de Crécy naar boven.
Read more

Melkweg komt met maandelijks terugkerende ontdekkingsavond 'RADAR'
Vanaf januari 2018 zal Melkweg met een maandelijks terugkerende ontdekkingsavond komen. Het gaat hier om RADAR. Voor RADAR gaat de Amsterdamse Melkweg op zoek naar nieuw Nederlands talent om deze op onze radar te brengen.
Read more

Winnen: 2x2 kaarten voor Popronde Eindfeest (met o.a. JAGD, Fata Boom en Pip Blom)
Dit najaar reisde het rondtrekkende festival de Popronde weer door het land. Aanstormend talent kreeg de kans zich te presenteren in nieuwe steden. Het festival reist nog even rond en landt op zaterdag 25 november in de Q-Factory in Amsterdam voor de afsluiting.
Read more

Song van het Jaar Festival bevestigd o.a. Warhaus, Naaz, Moss en Jacob Banks
Het 3voor12 Song van het Jaar Festival komt er weer aan. Het stemmen is begonnen en uiteindelijk wordt op het festival in TivoliVredenburg op vrijdag 8 december bekend welk lied het geworden is voor 2017.
Read more

Fall Out Boy in april naar Nederland en België
Het nieuwe album MANIA van de Amerikaanse rockband Fall Out Boy komt in januari 2018 pas uit, maar nu staat er ook een tour op de planning. Tijdens deze tour slaan ze Nederland en België natuurlijk niet over! Op 4 april staat de band in de AFAS Live te Amsterdam en even later, op 12 april zal de band een concert geven in het Brusselse Vorst Nationaal.
Read more

Frank Carter & The Rattlesnakes in april terug naar Nederland
Frank Carter & The Rattlesnakes komt terug naar Nederland! Na te hebben gespeeld op Lowlands afgelopen zomer, zou Frank Carter & The Rattlesnakes terugkomen om het vooprogramma te doen bij het concert van Papa Roach.
Read more

Roskilde voegt elftal namen toe (o.a. Gorillaz, Stormzy en Fleet Foxes)
Het Deense festival Roskilde heeft weer een rijtje namen aan de line-up toegevoegd. Eerder werden o.a. al Bruno Mars, Vince Staples, Wilkinson, Mogwai toegevoegd.
Read more

Veertien nieuwe namen voor Noorderslag (o.a. Altin Gün, Dool en Kraantje Pappie)
Het jaarlijkse dubbelfestival Eurosonic Noorderslag in Groningen heeft voor de komende editie veertien namen toegevoegd voor Noorderslag. Nieuw in het rijtje zijn Altin Gün, Charlie & The Lesbians, Colin Benders, Day Fly, Dool, Jacin Trill, Josylvio, Kraantje Pappie, Maan, Rosemary & Garlic, Sjamsoedin, The Mauskovic Dance Band, Traudes en Wende Snijders.
Read more