De beste schoenen van VEJA en Premiata

De mooiste schoenen hoeven niet slecht te zijn voor de wereld. Daar zijn de merken VEJA en Premiata goede voorbeelden van. Zij ontwerpen de mooiste schoenen op een duurzame manier. Beide merken ontwerpen zeer verschillende schoenen, dus lees snel verder om erachter te komen welk merk het beste bij jou past!

VEJA

VEJA is in 2005 opgericht en zet zich met hun sneakers al vanaf het begin in voor verschillende sociale projecten, economische gerechtigheid en ecologische materialen. Ze kijken dus goed naar de wereld en hoe ze deze stap voor stap kunnen verbeteren. Ze recyclen veel materialen zoals plastic flessen en polyester. Ook gebruiken ze organische katoen uit Brazilië en Peru. Ze zorgen er dus voor dat ze de meest duurzame materialen gebruiken om hun stijlvolle ontwerpen om te toveren in goede sneakers. VEJA is gevestigd in Brazilië en de sneakers worden dan ook daar gemaakt. Je hoeft niet bang te zijn voor slechte werkomstandigheden, want de fabrieken zijn van hoge standaard. Door dit alles zorgen ze er dus voor dat al hun sneakers FairTrade producten zijn.

Soort sneakers

VEJA dames heeft veel verschillende modellen sneakers. Maar elk paar heeft een sportieve, maar toch stijlvolle look. VEJA dames is niet bang om kleur te gebruiken, waardoor de sneakers er vrolijk en zomers uitzien. Sommige modellen hebben zelfs hele kunstzinnige ontwerpen, terwijl andere van de veters tot aan de zolen dezelfde kleur hebben. Ook hebben ze veel verschillende modellen. Zo hebben ze sneakers met een robuuste zool of sneakers die net wat hoger zijn of juist net wat lager.

Premiata

Premiata is opgericht door de Italiaanse Graziano Mazza. Hij wilde graag nieuwe ideeën op de markt brengen en dat is hem zeker geluk! Hij zoekt keer op keer de balans op tussen innovatie en traditie en koppelt dat aan de mooiste kunstzinnige ontwerpen. Je hoeft echter niet bang te zijn dat het comfort hieronder lijdt, want Premiata zorgt ervoor dat al hun schoenen comfortabel dragen en daarom is het goed om hier aandacht aan te besteden.

Soort schoenen

Bij Premiata kan je de meest elegante, maar toch sportieve sneakers vinden. Premiata is niet bang om met kleur en textuur te spelen en dat zorgt voor de meest interessante ontwerpen! Ze hebben niet alleen sneakers voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook nog eens de meest sportieve rugzakken. Als je niet de grootste fan bent van sneakers, kan je bij Premiata ook mooie enkellaarzen, sandalen of pumps vinden. Ook voor de mannen hebben ze mooie enkellaarzen en sandalen.

 

Geef een reactie
You May Also Like