Drie stijlvolle manieren om de chino-broek te combineren voor verschillende gelegenheden

Het dragen van de chino-broek wordt steeds populairder onder mannen. Dat komt niet als een verrassing, want deze mooie broek is enorm veelzijdig en daardoor goed te dragen naar verschillende gelegenheden. Tenminste, als je de broek op de juiste manier combineert. Ben je benieuwd hoe je de chino-broek het beste kunt combineren voor verschillende gelegenheden? Lees dan snel verder om inspiratie op te doen voor stijlvolle combinaties die je kunt dragen naar het werk, formele gelegenheden of voor een casual, alledaags gebruik. 

De chino-broek dragen naar je werk 

De chino is heel goed geschikt om te dragen naar je werk. Zeker wanneer je een business casual look wil creëren op werkdagen is de broek een erg goede optie. Een goede manier om deze look te realiseren, is door de chino te combineren met een net overhemd en boven dit overhemd een sweater of pullover te dragen. Kies voor ieder item voor een mooie, effen kleur die bij het andere item past en zorg ervoor dat de kleuren je huidskleur complimenteren. Weet je niet goed welke kleuren jouw huidskleur het mooist doen uitkomen? Ga dan een winkel in en pas verschillende t-shirts in warme en koele kleuren om dit te ontdekken. Maak foto’s en bekijk goed welke kleuren je huid doen stralen. Heb je de juiste kleur gevonden? Ga dan op zoek naar een overhemd en sweater of pullover in deze kleuren. Maak het geheel af met nette, zakelijke schoenen, een stijlvol horloge en een riem in de kleur van je schoenen. 

De chino-broek voor formele gelegenheden

Heb je een formele gelegenheid en wil je geen pantalon aan? Dan is de chino-broek de ideale vervanger van de pantalon. Kies voor een donkere kleur broek, bijvoorbeeld een exemplaar in het zwart of donkergrijs. Combineer de broek met nette, formele schoenen en een mooi overhemd. Maak het af met een nette blazer, een mooie riem en eventueel een (niet al te opvallend) horloge. 

De chino-broek voor een casual look

Wil je de chino-broek aan naar een casual gelegenheid? Kies dan in de lente en zomer voor een broek in een lichte kleur. Hierbij kun je denken aan lichtgrijs, maar ook aan beige of lichtblauw. Combineer de broek met een paar mooie, witte sneakers en een wit t-shirt. Maak het geheel af met een mooie washed spijkerjas en stroop de mouwen op voor een nog meer casual uitstraling. 

 

Met de bovenstaande tips draag je de chino-broek op een stijlvolle manier naar iedere gelegenheid.

Geef een reactie
You May Also Like