Een haartransplantatie in Turkije is een goed idee

Bij een transplantatie denk je wellicht aan een heftige, levensreddende ingreep. Een haartransplantatie in Turkije is misschien niet zo heftig, maar kan wel heel veel doen voor je zelfbeeld. Want wat als jij niet meer in de spiegel durft te kijken en niet meer op de foto wilt omdat je ziet dat je haar steeds dunner wordt? Dan kan je daar heel verdrietig en misschien zelfs wat depressief van worden. In dat opzicht kan een haartransplantatie in Turkije zeker wel levensverbeterend zijn! Dr. Emrah Cinik staat bekend vanwege de haartransplantatie in Turkije. Hier ben je echt in goede handen.

Een haartransplantatie in Turkije? Hoe zit dat met de communicatie?

Dr. Cinik weet als geen ander dat je, bij welke ingreep je ook ondergaat, goed op de hoogte gehouden wilt worden van wat er staat te gebeuren. Het is daarom dat je bij een haartransplantatie in Turkije een Nederlandssprekend contactpersoon krijgt die je tijdens dit hele proces begeleidt. Je staat er dus niet alleen voor. Voor de intake voor een haartransplantatie in Turkije hoef je niet naar Turkije te komen. Die intake kan gewoon online worden gedaan. Je mailt dan foto's en je hebt een videoconsult met een Nederlands sprekende verpleegkundige. Zo weet je precies wat er gaat gebeuren en hoe lang je bezig bent om je haar weer mooi en vol te krijgen.

Kaal worden doet wat voor je eigenwaarde

Dat geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Al is het bij mannen meer geaccepteerd dat er op een gegeven moment wat inhammen ontstaan en dat het haar wat begint te dunnen op de kruin dan bij vrouwen. Toch kampen ook veel vrouwen met beginnende kaalheid. Door goede kappers kan dit lange tijd verdoezeld worden, maar op een gegeven moment lukt dat niet meer. Een haartransplantatie is dan een goede optie. Een haartransplantatie in Turkije lijkt wat extreem, maar daar is alle kennis en kunde aanwezig. Dus waarom zou je dan in Nederland ergens op een wachtlijst willen?

Gun jezelf een volle bos haar

Voel jij je prettig met je kale koppie en staat het je goed? Dan hoef je daar natuurlijk niets mee te doen. Maar word je ongelukkig van je dunner wordende haar? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Je kunt online een gratis intake inplannen en zo te horen krijgen wat. Dr. Cinik voor jou kan betekenen en dat is vaak meer dan je zou verwachten. Je boekt dan een reis naar Turkije en de haartransplantatie kan beginnen. Voor je het weet heb je weer een schitterende bos haar!

Geef een reactie
You May Also Like