Hoe kan je snel een auto huren?

Als geen auto tot je beschikking hebt, maar er toch een snel nodig hebt, sta je eigenlijk voor een dilemma. Je moet dan namelijk enkele minuten het internet doorzoeken op verschillende verhuurbedrijven bij jou in de omgeving en moet er dan ook nog naartoe reizen. Het zal dus enkele uren duren voordat jij een auto tot je beschikking zult hebben. Toch is dit ook op een andere manier mogelijk en dat is door het huren van een deelauto. Hier vind je meer informatie over wat een deelauto is en wat je ermee kan. 

 

Wat is een deelauto?

Je bent vast wel eens een auto tegengekomen met een prachtige bestickering waarop deelauto vermeld staat. Deze auto’s zijn voornamelijk in grotere steden te vinden en worden deelauto’s genoemd. Veel mensen denken dat als je een deelauto huurt dat je met vreemden in een auto zit. Dit is echter niet waar, want als jij een deelauto huurt ben jij de bestuurder en mag jij bepalen wie je meeneemt in de gehuurde deelauto. 

 

Hoe werkt het?

Het huren van een deelauto is zeker niet ingewikkeld en binnen enkele minuten kan je al in de auto stappen. Je moet natuurlijk wel een betrouwbare aanbieder vinden, zoals Greenwheels en ook moet de aanbieder actief zijn bij jou in de omgeving. Greenwheels is een zeer betrouwbare partij als het om deelauto’s gaat, want de auto’s van hun zijn zeer veilig en ondergaan ook extra controle. Zo weet je zeker dat je met een veilige auto de weg op gaat. Je hoeft alleen maar een account met je rijbewijs aan te maken via de Greenwheels mobiele applicatie en binnen enkele minuten kan jij met je telefoon de auto ontgrendelen en starten. Als je klaar bent met het auto huren, dan zet je de auto weer terug op de plek waar jij de auto hebt opgehaald. 

 

Wat kost het?

Het auto huren Amsterdam Noord van een deelauto hoeft zeker niet duur te zijn. Je betaalt vrijwel altijd enkele honderden euro’s borg, maar dit krijg je altijd terug als je geen beschadigingen aanbrengt. Je kan vaak al vanaf enkele tientjes per dag een deelauto huren en ook is het mogelijk om bij een partij een abonnement af te sluiten. Dit is erg handig als je wekelijks een aantal keren naar een bespreking toe moet, maar geen eigen auto wilt kopen. Houd er wel rekening mee dat als jij de grens over gaat een verhuurbedrijf andere kosten in rekening kan brengen. 

Geef een reactie
You May Also Like