Je pand goed beschermen met camerabeveiliging

Op zowel zakelijk gebied als in de private sector zijn camera’s bijna niet meer weg te denken. Doormiddel van Camerabeveiliging kan je ervoor zorgen dat je pand goed beveiligd is. Of dit nou een winkel, magazijn of je eigen huis is. In alle gevallen geeft een goede camerabeveiliging een goed gevoel. Wanneer je nog geen camerabeveiliging hebt maar deze wel wilt aanschaffen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Om te beginnen moet je letten op de wetgeving rondom camera’s, vooral wanneer je deze buiten op wil hangen. De privacywet is hierbij namelijk belangrijk. Je mag niet zomaar mensen filmen, zij moeten hiervan op voorhand geïnformeerd worden. Je moet bij het plaatsen van je camera hier dus op letten en niet onnodige personen filmen. Je mag de camera alleen installeren waarvoor de camera bedoeld is. 

 

Verschillende opties

Wel wil je dat de locatie van de camera zo is, dat je kan zien wat je wil zien. Wil je bijvoorbeeld overzicht van een locatie hebben? Dan moet je de camera op een overzichtelijke plek hangen, zodat je bijvoorbeeld het hele magazijn kan zien. Wanneer je juist iemand wil kunnen herkennen moet de camera wat dichterbij geplaatst worden. Dit is bijvoorbeeld handig als je vrienden of familie wilt kunnen herkennen in uw tuin of voor de deur. Behalve de locatie van de camera zijn er nog een aantal keuzes die je kan maken. Als je er bijvoorbeeld ook geluid bij wilt hebben, zodat je kan horen wat er gezegd wordt. Dan is het belangrijk dat je camerabeveiliging goede audio heeft. Wanneer je ook in de nacht goed beeld wilt hebben is het belangrijk om een camera te nemen met infrarood. 

 

Een Hikvision dome camera

Het kan dan per camera verschillen hoe ver je met het infrarood in de nacht kunt kijken. De Hikvision dome camera heeft bijvoorbeeld nachtzicht rond de 30 meter. Hierdoor kan je ook in de nacht heel ver kijken. Ook kan deze camera zowel binnen als buiten hangen omdat hij goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het mooie van deze camera is dat het een bewegingsdetectie heeft, dus direct gaat filmen als er beweging te zien is. Hierdoor kan je makkelijker beelden terugvinden. Ook kan je via je mobiel met de camera meekijken, zodat je precies ziet wat er gebeurt. Als je bijvoorbeeld niet zelf thuis bent of niet bij je zakelijke pand. Zo kan je snel zien wat er aan de hand is. En ga je toch met een veilig gevoel weg van de locatie, omdat je weet dat deze altijd goed beveiligd wordt door een camera.  

Geef een reactie
You May Also Like