Je tuin zomerklaar maken, dat doe je zo!

Loop jij regelmatig een rondje in je tuin en vind je dat het tijd is voor verandering? Vind jij dat je tuin nog niet klaar is voor de zomer en wil je hier wat aan doen? Dan zijn er gelukkig verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je tuin klaar is voor de zomer. De tuin is de plek waar je veel tijd doorbrengt op het moment dat de zon schijnt en het is natuurlijk zonde als deze er niet netjes bij ligt. 

Pak eerst het gras en de planten aan

Heb jij veel gras en planten in je tuin en heb je hier lang niet naar omgekeken? Dan is het aan te raden om eerst hiermee aan de slag te gaan. Dit zal namelijk al voor ontzettend veel verandering in de tuin zorgen. Kies ervoor om alles netjes bij te werken of om alles eruit te halen. Ben jij iemand die niet van tuinieren houdt en heb je hier weinig tijd voor? Dan kan je de tuin misschien beter helemaal om laten gooien door een professionele partij. Kies voor een tuin met veel stenen en weinig planten zodat je hier niet veel meer aan hoeft te doen.

Loungesets

Loungesets kunnen ontzettend veel doen met een tuin. In de eerste plaats is het natuurlijk zeer belangrijk dat je ervoor zorgt dat je een fijne plek in de tuin hebt waar je kunt zitten. loungesets zijn hierbij erg belangrijk. Wanneer je mooie banken, een tafeltje en stoelen in je tuin hebt staan, dan kan je hier erg lekker zitten. Het voordeel aan een loungeset is dat dit je echt een vakantiegevoel geeft. Hoe lekker is het om op je loungebank in de zon te liggen?

Een parasol en bijpassende parasolvoet

Heb je een fijne plek in je tuin waar je lekker kunt zitten, maar staat deze in de zon? Dan is het wellicht een idee om een parasol met bijpassende parasolvoet aan te schaffen. De kans is groot dat je zo nu en dan namelijk even lekker in de schaduw wilt gaan liggen. Heb jij al een goede parasol, maar geen goede parasolvoet? Dan is het van belang dat je op een aantal punten let voordat je een aankoop doet.  Onderzoek bijvoorbeeld goed of de parasolvoet geschikt is voor een stokparasol of juist voor een zweefparasol. Verder is het gewicht belangrijk en wil je natuurlijk dat het qua uiterlijk ook goed bij elkaar past.

 

Geef een reactie
You May Also Like