Kombucha kopen, een heerlijk verfrissend drankje

Als je op zoek bent naar een nieuwe, lekkere frisdrank, denk dan eens aan kombucha. Dit is een gefermenteerd drankje, het wordt ook wel een zoete thee genoemd. Het drankje bestaat dan ook uit thee en suiker, maar door bepaalde bacteriën en gisten worden de suikers omgezet in melkzuur. Hierdoor bevat het drankje heilzame stoffen, waardoor het een gezonde frisdrank is. Hierdoor heeft het wel een hoge zuurgraad, waardoor er wordt aangeraden om niet meer dan één glas van 150 ml per dag te drinken. Wil je graag kombucha kopen, maar heb je geen tijd of zin om naar de winkel te gaan? Wat dacht je dan van een online slijter?

Kombucha online kopen

Als je kombucha wil kopen, dan hoef je hier niet per se voor naar een winkel toe te gaan. Je kunt het namelijk ook gemakkelijk online bestellen via een online slijter. Hierdoor kun je ook gemakkelijk een voorraad bestellen, omdat je er zelf toch niet mee hoeft te slepen. Online heb je vaak ook een ruime keuze uit verschillende smaken kombucha, zoals citroen, gember, grapefruit of orange en bergamot. Het kan uiteraard aan de webshop liggen welke smaken ze hebben, dus bekijk goed welke smaak je het lekkerst vindt. Je kunt natuurlijk ook een aantal verschillende smaken bestellen. Ben je niet op zoek naar kombucha, maar naar een heerlijk biertje van de Eeuwige Jeugd?

Eeuwige Jeugd biertjes

De Eeuwige Jeugd, mocht je het nog niet kennen, is een biermerk dat opgericht is in 2016 in Amsterdam. Ze hebben de bierflesjes allemaal grappige namen gegeven, namelijk oude scheldwoorden van vroeger. Ook zie je op elk flesje een andere afbeelding. Ook deze biertjes kun je vaak online bestellen bij een slijter. Een paar van de namen van de biertjes zijn Gladjanus, Bullebak, Nitwit en Belhamel. Hartstikke creatief en leuk gedaan, vind je niet? Ben je overigens op zoek naar een ander drankje, zowel alcoholisch of non-alcoholisch? Dan kun je dit vaak allemaal online bestellen. Zeker als je een feestje hebt is dit handig, zodat je zelf niet de deur uit hoeft en ook niet hoeft te sjouwen met alle flessen. De bestelling wordt uiteraard gewoon bij je deur afgeleverd. Dit is ook handig als je je favoriete wijn altijd op voorraad wil hebben. Bestel deze online, en vaak heb je de bestelling de volgende dag al binnen. Welke drankjes ga jij bestellen bij een online slijter?

Geef een reactie
You May Also Like