Wat is een pwa developer?

PWA staat voor Progressive Web Apps. De PWA websites gedragen zich als apps. Doordat de website als app functioneert, kan de PWA gebruikmaken van mobiele functies, zoals een camera, GPS en een microfoon. Hierdoor ervaart de gebruiker de website dus echt als een app. PWA word veel gebruikt door Magento B2B webwinkels. Veel zakelijke klanten kopen via hier hun producten in die daarna aan particuliere klanten worden verkocht. Wil jij meer weten? Lees dan vooral verder!

 

Waarom een pwa developer inhuren?

Een PWA developer inschakelen is zeer aan te raden. Het biedt je namelijk veel voordelen als eigenaar van de app. Zo laden de webpagina’s zeer snel waardoor de website snel is voor gebruikers. Ook voor klanten heeft een PWA applicatie voordelen. Als klant is het namelijk mogelijk om gedeeltelijk offline te shoppen. Een PWA webwinkel biedt dus diverse voordelen voor de klanten, maar wat voor voordelen heeft dit eigenlijk als eigenaar?

 

Welke voordelen heb je als eigenaar 

Een PWA Magento webwinkel heeft minder ontwikkelings- en onderhoudskosten nodig. Hierdoor bespaar je kosten en hoef je dus minder te ondernemen voordat je de web app online kunt zetten. Daarnaast draagt de PWA techniek positief bij aan jouw vindbaarheid in Google. 

 

Business to business

Tegenwoordig gaat alles via het internet. Hierdoor is het als leverancier moeilijk om een bestaand pand te onderhouden. Zakelijke klanten die producten willen inkopen, doen dit tegenwoordig liever via het internet. Daarom is het belangrijk dat jij ook meegaat met de tijd. Zo kun jij je winstmarge hoog houden en profiteren van de kansen. Wil jij je naamsbekendheid behouden? Kijk dan voor b2b webshop Magento. Via een online webshop hebben de klanten de mogelijkheid om zelf het account te beheren. Hierdoor kunnen de zakelijke klanten via jouw website de gewenste producten aankopen. 

 

Pwa webshop laten maken

Wanneer je een PWA webshop wilt maken, kan het verstandig zijn om dit over te laten aan een specialist. Een specialist weet namelijk met deze programma’s te werken, waardoor je sneller een geschikte website hebt. Laat hierom een PWA webshop maken. Met behulp van Magento 2 zorgt de specialist voor een zoekoptimalisatie en een geoptimaliseerde snelheid binnen de webshop. Geef je eigen wensen aan voor de webshop zodat je zelf ook trots kan zijn op de webshop!

 

Geef een reactie
You May Also Like